Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Мальцівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21053130) був реорганізований і увійшов до складу Козельщинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Молодій Україні вже 25

       24 серпня 2016 року наша красуня Україна святкувала свій ювілей – 25-річчя. В селі Мальці (Чапаєвка) – це подвійне свято: День Незалежності України та День Села. 
       Для своєї молодої та водночас зрілої країни хотілося зробити особливий подарунок, хотілося донести до кожного гостя те, що наша Україна – найкраща, що нам, громадянам нашої держави, дійсно є чим пишатися. І, здається, це вдалося. 
Свято відкрили молоді чарівні дівчата чудовою піснею «А я живу на рідній Україні». Дякуючи допомозі ТОВ «Метекс-АГРО» було встановлено новий красивий флагшток, на який урочисто підняв державний прапор зовсім юний, але з душею повною любові та патріотизму, Пальчик Тарас. 
        Виступали майже всі діти та підлітки нашого невеличкого села. Зі сцени віяло безмежною любов’ю до неньки України. 
Справжньою окрасою свята стали красиві, талановиті, молоді ведучі Ляпун Тетяна та Сапєлов Олексій. Звучали як сучасні українські пісні, так і фольклор, читали вірші та гуморески, танцювали, підіймали настрій веселою сценкою, частували гостей короваєм, вітали жителів та вручали подарунки. Завершив святковий концерт патріотичний жовто-блакитний номер «України – це ми». 
Не можу оминути увагою й наш ансамбль «Вербиченька», який подарував чудові пісні. 
        Особисто хочу виразити вдячність всім дітям, які цілий місяць майже щодня готувалися до свята, старшокласникам і студентам, які не просто приходили на репетиції, а ще й допомагали, як фізично, так і морально. 
        Без спонсорської допомоги районного депутата Телятника Руслана Васильовича, який є засновником ТОВ «Метекс-АГРО» свято не було б таким яскравим, адже завдяки його керівництву на святі були подарунки, яскраві декорації, безкоштовні квас та лимонад, а для дітей – ще й поп-корн і солодка вата та, вже традиційна каша на вогнищі. 
        Дякую колективу групи «Престиж», який не зважаючи на всі перешкоди, на «відмінно» справився з музичним оформленням. 
Окреме велике спасибі колективу Чапаєвської сільської ради за підтримку та всебічну допомогу. 
Я люблю тебе, моя Україно! Я люблю тебе, моє рідне село! 
                                                                                                                                          Завідуюча Чапаєвським сільським клубом 
                                                                                                                                          Ірина Андрейко

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *